Серая неясыть или обыкновенная неясыть, слеток
Серая неясыть или обыкновенная неясыть, слеток
Серая неясыть или обыкновенная нея́сыть (лат. Strix aluco) — птица средней величины из семейства совиных, распространённая на большей части территории Европы, а также в Центральной Азии.
Аўтар: Evgeny V, фатограф. Птушкі: серая, обыкновенная, неясыть. Апублікавана 06.04.2024.
У гэтай працы пакуль няма паведамленняў. Будзьце першым, хто пакіне паведамленне пад гэтай працай.